SPECIALISATIE

Specialisatie

De specialisatie van Bas Ruppert Transport bv is koeltransport. Deze specialisatie is opgebouwd door jarenlange ervaring. We zijn begonnen in de koeltransport met groente, fruit en bloemen planten. Inmiddels doen we dit al sinds 2006.

Daarnaast zijn we bedreven in luchtvrachtvervoer, diepladertransport , zeecontainertransport , tautliner/huiftransport en tanktransport voor levensmiddelen. Maar, u kunt natuurlijk ook voor tal van andere klussen bij ons terecht die hier nog niet genoemd zijn: u vraagt, wij rijden. Dat geldt ook voor charterwerk: u zorgt voor werk, wij voor flexibiliteit  kwaliteit.

 

Koeltransport

Met de koeltrailers van Bas Ruppert kunt u erop vertrouwen dat uw goederen onder de juiste condities vervoerd worden. Hierdoor blijft de kwaliteit van uw groente, fruit of andere koelproducten optimaal.

 

Luchtvrachtvervoer

Ook in het luchtvrachtvervoer heeft Bas Ruppert Transport al jarenlange ervaring. Voor al uw luchtvracht van of naar vliegvelden hebben wij de juiste vrachtwagens die precies voldoen aan wat u nodig heeft.

Tanktransport levensmiddelen

Ook voor tanktransport kun u terecht bij Bas Ruppert. We vervoeren verschillende soorten levensmiddelen (geen gevaarlijke stoffen) in tanks die voldoen aan de laatste normen. Doordat wij vervoeren met een lichtgewicht trekker, kan er meer van uw vracht mee.

Zeecontainer transport

Ook voor het vervoer van uw zeecontainers bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen met onze multicontainerchassis uw 20,30,40,45 ft zeecontainers vervoeren door heel Europa.